22 Klubbens höstmöte 5/12 2009

Seglarvänner!

Välkomna till 22 klubbens höstmöte
Plats: Oxelösunds Båtvarv
Tid: 5 december klockan 13

Hitta: http://www.oxelosundsvarv.se/nojestrafik/hitta.asp

AGENDA:

22:an internationell klass!
Några A22:or har på senaste tiden exporterats till Tyskland. Det gäller bl.a 207 Rival, 272 Tricksonita och 320 Springtime. Båtarna kommer att tas mycket väl om hand (i vissa fall totalrenoveras) och kan komma att förgylla Skärgårdskryssarepokalen inom en (väldigt) snar framtid. Svenske Björn Rosenkranz, som själv äger 209 Mary Lou och är bosatt i Tyskland, kommer till mötet tillsammans med minst en tysk 22:a ägare. Vi får höra om deras planer med båtarna och hur framtiden ser ut för kommande kappseglingar - inklusive Kryssarepokalen 2010. Man skulle i princip kunna säga att det här är 22 klubbens första internationella möte i modern tid. Missa inte!

Här finns en länk där ni bl.a kan följa Rivals pågående renovering: http://www.schaerenkreuzer.info/rival

A22 SM 2010.
Kort, koncis och aktuell information om A22 SM/Skärgårdskryssarepokalen i Trosa. Staden fyller 400 år. Det här blir en klassisk regatta som även inbegriper alla Mälarbåtar, samt andra typer av skärgårdskryssare inklusive internationella deltagare. Seglingarna avgörs första veckan i augusti 2010. Här är det förstås oerhört viktigt att vi blir minst 20 båtar för att behålla vår SM status. Boka redan nu, om du inte gjort det.

Båtspaning.
Vi tittar på några av dom 22:or som ligger på Oxelösunds Båtvarv, dvs 241 Cassandra, 265 Solong, 328 Tatjana och 372 Minnandra.

Rykten och skvaller.
Rush 3 är på väg över Atlanten från USA samtidigt som mötet äger rum. Dom som kommer på mötet får aktuell information i ämnet. Plus höra senaste nytt först.

22 klubben bjuder på fika med tilltugg. Den "internationella delegationen" stannar i Oxelösund över natten, om någon vill göra dom sällskap på middag.

Svara gärna om du kommer eller inte. Det underlättar mycket att veta hur många som dyker upp. Och hjälp till med att sprida den här info till alla 22:a seglare. Vår hemsida www.sk22.nu kommer förstås också att uppdateras i ämnet. Skicka ett mail till jacobsson.richard@telia.com i händelse du funderar på att komma.

Bästa hälsningar,

Allan Förberg/Sven Högelin/Rickard Jacobsson och resten av 22 klubbens styrelse
Ordförande Allan Förberg
070-7893670

Och här är 328 Tatjana/US3 Vinst som går att beskåda på plats!!!!
Och här är 328 Tatjana/US3 Vinst som går att beskåda på plats!!!!